Gruppinspelning, möhippa, svensexa eller födelsedagskalas – vem har väl inte drömt om att få spela in en egen skiva?

Gör en riktig studioinspelning, spela in en låt hos oss.
Våra studioevent görs i en av Göteborgs mest centrala och mysigaste musikstudios. Vi spelar in och mixar all sorts musik, gör musik till reklamfilm och nu har vi även mindre inspelningar och event i studion som har blivit väldigt uppskattade. Vi tar emot alla som vill sjunga eller spela in en låt. Ensam eller i grupp.


Vilken låt?

Vi har en lång lista på bakgrunder som vi kan maila till er! Annars kanske ni har en bakgrund att sjunga till redan? Kom ihåg att vi måste ha musik utan sång på.


Boka en tid!

Detta har blivit riktigt populärt hos oss, så boka gärna i god tid. Speciellt om det är på en lördag på våren och sommaren. Annars kan vi för det mesta klämma in dessa uppdrag.


Priser för privatpersoner:

Möhippa, Svensexa & Födelsedagskalas, Soloinspelning: 2000kr inkl. moms. 1 tim inspelning i studion. Vi skickar låten efter bearbetning i efterhand.

Om ni vill går det att få en CD-skiva med tryck (valfri bild och text). En skiva kostar 50kr extra inkl moms.


“Det var uforglemmelig og knallmorsomt!!”

– Arma Trbonja


Tips & Att tänka på inför inspelningen.

– 1 låt är ofta tillräckligt. Det tar 60 min för själva inspelningen. Vi spelar igenom låten ett antal gånger tills vi har några tagningar som fungerar. Ibland tar det ett tag för dem att mjukna och våga, ibland går det fortare. Om de inte vet hur de ska sjunga får vi alla hjälpa till!

– Låt de spela in en låt de känner igen sedan tonåren. Det var då man hade mest idoler. Vad har de i skivhyllan? .. eller vad har de gömt i källaren?

– Ta med mat och dricka om ni har lust! Bjud på något mellan tagningarna om det skulle bli svårt med sjungandet.

– Fixa en digital bild eller tänk ut en text om ni vill ha en cd-skiva. Maila bilden till oss i efterhand så sätter vi den på skivan som en cd-label.

– Skriv egen text till låten om ni kan. Det är populärt! Om inte hela, kanske bara några ord någonstans.
Det kan finnas bakgrundskörer på vissa av våra bakgrunder, speciellt i refrängerna. Även längden på låten kan variera. Hör av er om ni vill ha en kopia av bakgrunden så att ni hör hur det låter när ni skriver.

– Tänk på att efterarbetet tar tid. Vi redigerar och mixar i efterhand. Låten blir färdig i veckan efteråt.

Välkommen till Studio Event och Kick Off Göteborg.


 
 
 
 
© Swedish Sound Group AB 2013  |  Producerad i samarbete med webbyrån Tigerton